Niet iedereen is hetzelfde en dat is maar goed ook. Ok√©, soms zou je willen dat je collega’s wat meer zoals jij waren, of dat je je niet het buitenbeentje in de groep voelde, maar diversiteit is eigenlijk hartstikke mooi. Je kunt zijn wie je wilt en wie je bent. Lekker creatief, iemand die out-of-the-box denkt en dus gewoon jezelf zijn. Je kunt dan kiezen voor een bijzondere haarstijl, voor kleding die op je lijf geschreven is of voor de sneakers van Filling Pieces. Je hebt dan echt iets aparts aan je voeten. Schoenen die helemaal bij jou passen. Maar je kunt ook nog een stapje verder gaan.
Filling Pieces

Maak je kleding helemaal eigen

Dat kun je doen door er iets aan toe te voegen. Kies bijvoorbeeld eens voor strass-stenen en zet die op je gewone, saaie spijkerbroek. Of hang franjes aan de mouwen van je trui. Maak je kleding helemaal naar jouw zin, door er iets aan toe te voegen of er juist iets van af te halen. Je kunt ook bijvoorbeeld iets vervangen. Die saaie knopen op je jas, die vervang je door bijzondere knopen. Of naai een stukje mooie stof aan de uiteinden van een anders doorsnee sjaal. Natuurlijk kun je ook je tassen en je schoenen op die manier helemaal eigen maken.

Richt je huis in naar jouw smaak

Door een beetje creativiteit zorg je voor een huis dat niemand anders heeft. Nou ja, de inrichting dan. Decoreer je houten eetkamertafel met inpakpapier. Een goede laag lak erover en je hebt iets echt bijzonders. Hang fotolijsten op je deuren en verzin een aparte oplossing voor het opruimen van je toiletpapier. Het is jouw huis, dus jij bepaalt. Helemaal nu in de kersttijd kun je flink uitpakken. Hang je kerstboom aan het plafond of zet eens verschillende kleine kerstboompjes neer. Versier deze allemaal in een verschillende stijl. Hartstikke leuk, feestelijk en apart. Net als jij.

Maak een kerstservies

Wanneer je gasten krijgt met kerst, dan kun je helemaal “los” gaan. Natuurlijk kook jij geen standaard kerstdiner, maar ook aan de aankleding van je tafel kun je wel het een en ander aanpassen. Beschilder je saaie witte servies met speciale verf, speciaal voor kerst. Je hoeft dan ook geen naambordjes bij de borden te zetten. Je schildert gewoon de namen op de borden. De glazen versier je door er een lintje om te knopen. Dit zijn geen dure versieringen, maar ze verhogen wel de feestvreugde.