Ben jij iemand die het graag net even wat anders aanpakt dan de gemiddelde consument? Zou jij soms ook weleens willen dat je in een ander tijdperk was geboren? Zoals in de jaren 50? Lees hieronder dan lekker verder!

Een nieuwe woning

Sinds kort woon ik in een heel schattig appartementje gelegen aan het bos. Zo ben ik bezig geweest met het inrichten van de woning en ik wilde graag een andere stijl dan de meeste andere bewoners. Tegenwoordig zie je op sociale media zoals YouTube DIY-filmpjes waar je te zien krijgt wat leuke manieren zijn van je huis of woning opfleuren. Ik werd er enigszins door geïnspireerd en ging speuren op het web. Naast kleine accessoires voor mijn woning zat ik ook te zoeken naar wat grotere voorwerpen. Ik kwam op een site terecht waar ze retro fauteuils verkochten. Ik was op slag verliefd! Het zag er zo leuk uit en de prijs was ook lager dan ik had verwacht, dus ik sloeg al snel een roodgekleurde stoel in. Toen ik de stoel eenmaal had ontvangen, probeerde ik het meteen uit. Ik was positief verrast door het comfort van de stoel. Ik had namelijk altijd gedacht dat leer niet prettig zou aanvoelen, omdat het zo glad is. Deze fauteuil had precies de goede verhouding. Ook vind ik het mooi meegenomen dat het een ander soort stoel is vergeleken met stoelen die andere huishoudens hebben.

Lekker bankhangen

Nu heb ik de fauteuil al een paar maanden en ik merk dat ik veel minder naar buiten ga. Niet alleen omdat het kouder is buiten, maar ook omdat het zo heerlijk zit. Ik doe er van alles op: Netflix kijken, zaken voor mijn werk afmaken, puzzelen en lezen. Het geeft een ontzettend fijn gevoel om te weten dat je na een zware dag op werk lekker kan neerploffen op deze fauteuil. Daarom raad ik je deze stoel van harte aan. Sowieso is het leuk om te ontdekken wat voor simpele dingen je in je huis kan opvrolijken. Stiekem ben ik niet heel erg creatief, maar dit kan ik nog wel.

Meer retro

Naast deze fauteuil heb ik ondertussen nog wat andere retro meubelen aangeschaft: een leren bank en nog wat lampen voor de woonkamer. Verder heb ik nog voor de lol een jukebox met een jaren ’50 look aangeschaft. Eerlijk is eerlijk, het maakt mijn woonkamer wel helemaal compleet. Kortom, ik ben helemaal tevreden!